Gemeentebrief 2018-37

Geplaatst op:

Bijbelstudie

Woensdag 19 september hopen wij weer bij elkaar te komen in de Lichtkring van 19.30 tot 21.30 uur. Op deze avond willen we met elkaar bestuderen: 1 Samuel hoofdstuk 2 en 3. We beginnen met ons nieuwe bijbelstudieboekje: "Tegen de stroom in", blz. 7 t/m 11. Willen jullie alvast het Voorwoord op blz. 7 en het gedeelte op blz. 8 doorlezen? Belangstellenden zijn van harte welkom. Met twee personen bereiden we de avond voor en je mag dit naar eigen inzicht invullen. Hieruit komen verrassende gesprekken voort. Kom gerust ook eens kijken en doe mee. Contactpersoon: Dineke Brouwer.
Met vriendelijke groet, Janny van der Schans

Senioren

Beste deelnemers aan de seniorenmiddagen! Heeft u het in uw agenda gezet? Donderdag 27 september a.s. is de eerste seniorenmiddag van dit seizoen. We starten dan met een broodmaaltijd. In de hal van De Lichtkring ligt een lijst waarop u zich kunt opgeven. We verwelkomen ook graag nieuwe deelnemers. U bent van harte welkom om 17.00 uur en we sluiten af om ongeveer 20.00 uur.
De commissie senioren

De Rommelschuur

Dringende oproep: Gelukkig hebben we al een aantal vrijwilligers, maar we komen nog mensen tekort om achter de kramen te staan. WIE O WIE kan ons helpen? Belt u alstublieft met Ineke Broekhoff.
Commissie De Rommelschuur

Startzondag

WELKOM op de STARTZONDAG. Deze zondag hebben we na de ochtenddienst enkele heel prettige programmaonderdelen. Eerst bent U allen van harte uitgenodigd om met elkaar het stevig opgefriste Jeugdhonk feestelijk in gebruik te nemen. Aansluitend is er voor het hele gezin wat te doen. Voor onze prille jeugd zal er een leuk speels programma zijn, uiteraard met begeleiding. Onze grotere jeugd zal in het vernieuwde honk naar een fijne film kunnen kijken.
De gezellige koffie doen we vandaag een beetje anders. We willen het jaarthema ‘EEN GOED GESPREK’ daarmee direct verrassend vormgeven. Doormiddel van het trekken van een briefje ontvangt u een adres waar u verwacht wordt op de koffie. Zo ontstaan er totaal willekeurige samengestelde gezellige groepjes en praat u zomaar weer eens onverwacht met iemand anders.
Om ongeveer 13.15 uur is er voor iedereen een lekkere broodmaaltijd in de Lichtkring en voor de kinderen zijn er heerlijke pannenkoeken. Na de lunch, ongeveer 14.00 uur, sluiten we het programma af met een Middaggebed in de kerk. We hopen op uw/jullie komst en deelname.
Namens de organisatie van de Startdag.

Jeugdclubs

Hallo allemaal!!!! Met de Startdag is het sein gegeven om weer te beginnen met allerlei kerkelijke activiteiten. En de clubs beginnen dus ook weer!!!! We starten op de bekende dinsdagavond voor de clubs.
Op 25 september van 19:00-20:15 groep 4-5-6 en op 2 oktober van 19:00-20:30 groep 7-8. Als je eigenlijk best graag naar de club wilt komen maar je kunt op dinsdag niet i.v.m. andere bezigheden, geef het dan ook door aan de leiding. De soos voor tieners vanaf de middelbare school begint op vrijdag 28 september, van 20:00-21:30.
Neem je vriend of vriendin mee en we maken er weer een superleuk seizoen van met aan het eind weer het CLUBKAMP!!!!!!!!!

Terug naar overzicht