Gemeentebrief 2018-04

Geplaatst op:

Tienernevendienst

Voor groep 8 en middelbare scholieren is er deze zondag tienernevendienst. We pakken weer een thema dat in veel geloofsbelijdenissen aan bod komt. Ter inspiratie hierover vast een vraag van Loesje… Zou God nog in ons geloven?
Welkom! Johan & Daniela

Zangdienst

In de avonddienst van deze zondag gaan we proeven. Het thema van die dienst, verzorgd door de liturgiecommissie is: de smaak van Licht. Kan dat wel? Kunnen we licht proeven? We nodigen u uit om dat te komen ervaren. We hebben rond het thema Licht en in aansluiting bij ons jaarthema een prachtig zangbuffet samengesteld. Kom, neem ook vooral iemand mee. Het licht van Christus is voor iedereen.
Liturgiecommissie

Twitterdienst

Nog één week… Zondagavond 4 februari is er weer een Twitterdienst. Het thema is: Ho! Stop! Heb jij het ook zo druk? Hoe kom je tot rust? Daar gaan we met elkaar over nadenken en twitteren. De avond is bedoeld voor jong en oud. Er is geen twitteraccount nodig om mee te doen. Wel is het handig om je telefoon of tablet met internet mee te nemen. Er kan tijdens deze dienst gebruik gemaakt worden van de WiFi van de kerk. Voor diegene zonder telefoon of tablet: er zal een extra tablet aanwezig zijn, dus iedereen kan meedoen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon komen luisteren en de dienst meebeleven. We heten jullie allemaal van harte welkom!
Namens het jeugdwerk, Gerlinde, Jannie en Marjolijn

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 31 januari. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

Terug naar overzicht