Gemeentebrief 2017-17

Geplaatst op:

Het Kleurrijk … to be continued…

Wat een (kleur)rijke paasochtend beleefden we met elkaar!
Iedereen die een bijdrage heeft geleverd via een rol in Het Kleurrijk, hand- en spandiensten of als enthousiast publiek: hartelijk bedankt! De oplettende kijker heeft vast gezien dat een jonge cameraman opnames heeft gemaakt. Deze worden momenteel bewerkt tot een heuse Kleurrijk-documentaire over de voorstelling en de weg daar naartoe. Misschien komt u tzt ook naar de afterparty waar u het eindprodukt kunt zien? … We houden u op de hoogte.
Team KND

Kring over Openbaringen

Vanavond, zondag 23 april, behandelen we hoofdstuk 14 van het boek Openbaringen. Het vorige hoofdstuk beschreef de woeste aanval van het kwaad, die zal plaatsvinden als satan en zijn helpers de wereld beheersen. Hoofdstuk 14 toont de gelovigen een glimp van de eeuwigheid, om te laten zien wat voor moois hen te wachten staat als ze volhouden. Het belooft weer een interessant uur te worden. Komt u ook? 18.30 uur in De Lichtkring.

Vacatures kerkenraad

Met vreugde en dankbaarheid kunnen wij u, de gemeente, melden dat inmiddels in twee vacatures voor de kerkenraad is voorzien. Twee gemeenteleden hebben zich beschikbaar gesteld, waarvan één voor de functie van voorzitter van het college van kerkrentmeesters en één voor de functie van diaken. Onze gesprekken met andere gemeenteleden gaan voort en we hopen ook in de andere vacatures te voorzien.
Namens de kerkenraad, Ad Verhoeff.

Passie en Pasen

Leiding van Kindernevendienst, kinderen en leden van liturgiecommissie; wat een rijkdom aan ideeën, muziek en kleuren lieten jullie ons zien in de afgelopen diensten. Zo brachten jullie de Bijbelse verhalen en de boodschap van onze Heiland dicht bij ons. Hartelijk dank voor jullie inzet, ook allen die achter de schermen hard hebben gewerkt om alles voor te bereiden en te organiseren.
Namens de kerkenraad scriba Arend Niebeek.

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 26 april. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

De Rommelschuur

Op zaterdag 29 april is de schuur open van 9.00 – 12.00 uur. De zomer komt eraan, tijd om in de tuin te genieten van een boek. We hebben volop keus. Bent u op zoek naar spulletjes voor uw huis, tuin of de camping…kom eerst bij ons langs. De koffie staat klaar!
Commissie De Rommelschuur

Donatie Jeugdcentrale

Na een leuk clubseizoen zijn alle kinderen onlangs op kamp geweest naar de Heidebloem te Schaijk. Het thema was Glitter en Glamour en alle kinderen straalden dan ook. De kinderen en leiding hebben enorm genoten van alle activiteiten die georganiseerd werden. Ook hebben wij daar een mooie jeugddienst gehad, verzorgd door het jeugdpastoraat. Het verhaal van de verloren zoon. Waar de kinderen met volle aandacht naar geluisterd hebben.
U zult begrijpen dat wij zonder uw steun al deze leuke dingen niet kunnen doen. Daarom komen de leden van de jeugdcentrale de komende week bij u aan de deur voor de jaarlijkse donateursgelden.
Mocht u naar aanleiding van dit alles nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met mij.
Namens de Jeugdcentrale danken wij u alvast voor uw steun.
Anita Ippel, Penningmeester

Terug naar overzicht