Gemeentebrief 2015-49

Geplaatst op:

Bloemschikken 15 december

In de Lichtkring ligt de intekenlijst al klaar. In deze gemeentebrief willen wij uw aandacht nog eens extra vestigen op deze activiteit. Onder deskundige en enthousiaste leiding van Hilda Middelkoop van de Wilgenroos uit Hei- en Boeicop, kunt u uw eigen sfeervolle kerststuk maken. De workshop van dinsdag 15 december is geheel verzorgd. Zelfs voor koffie en thee wordt gezorgd. U hoeft alleen uw creativiteit en gezelligheid mee te brengen (en €15). Met Hilda’s woorden: “We gaan aan de slag met een aantal technieken zoals; steken, rijgen, op draad zetten en wikkelen. Het bloemstuk heeft een warm en winters karakter met een tintje kerst”. Om 19.45 uur staat koffie en thee klaar en om 20.00 uur begint het “officiële” gedeelte. Graag tot ziens op 15 december.

De Rommelschuur

Op zaterdag 12 december is de kerstmarkt van 9.00 – 13.00 uur. Op maandag 7 december (vanaf 18.00 uur) komen de kinderen van de clubs bij u in het dorp langs om cyclamen te verkopen. Het kleine schuurtje staat vol met allerlei kerstartikelen. In de rommelschuur staan de kerstbloemstukjes. Op het overdekte terras is er koffie/thee en fris met gebak en later is er erwtensoep en zijn er broodjes hamburger te koop.
Op vrijdag 11 december worden de bloemstukjes gemaakt. We hebben al enkele vrijwilligers, maar meer mensen zijn natuurlijk van harte welkom. Bent u beter in het bakken van cake of taart, dan zouden we daar ook van willen genieten. U kunt uw gebak bij de koffiekraam inleveren. Er is een intekenvel waar een mooi kerststuk de hoofdprijs is. We hopen u op onze kerstmarkt te begroeten, tot ziens!
De activiteitencommissie

Snoepjes inpakken

Vanaf aanstaande woensdag 9 december 2015 starten we weer met inpakken en decoreren. Iedereen die tijd en zin heeft is weer van harte welkom op ieder moment van de dag voor een uurtje of langer. We drinken tussendoor gezellig koffie met elkaar en tijdens het werk gaat het gesprek gewoon door over leuke dingen maar ook lief en leed delen we elkaar. Dat is goed voor de sociale contacten binnen de gemeente. De werktijden zijn ’s morgens van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags van 13.30 tot 16.00 uur. Zijn er vragen of opmerkingen, bel even 641414.
Kees den Hertog

Terug naar overzicht