Gemeentebrief 2015-35

Geplaatst op:

Tienernevendienst

Volgende week zondag 6 september is er weer een tienernevendienst.
Het wordt een soort kennismaking ochtend met Follow Me, waar we over een paar weken weer mee beginnen.
We behandelen een onderwerp, dat we ook tijdens de avonden zullen gebruiken.
Kom je ook? Tot dan!
Het Follow Me team

Ole en Maarten naar Borneo

Zoals veel van jullie al weten: Maarten en Ole gaan met WNF/Zapp Your Planet naar Borneo!
Het leefgebied van de Orang-oetan op Borneo wordt bedreigd. De Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds (WNF) heeft hiervoor actie gevoerd. Ole deed mee. Misschien heeft u hem wel verkleed als aap met een camera zien rondlopen in het dorp of de Lichtkring. Veel gemeenteleden hebben gesponsord of zijn op de foto gegaan. Maarten en Ole mogen nu gaan kijken hoe het geld voor de orang-oetan op Borneo besteed wordt. De reis vindt plaats van 25/8 – 4/9.
Wie hun belevenissen wil volgen kan kijken op: http://www.rangerclub.nl/reis.
Groet, Daniela

Presentatieavond Manneka

Dinsdagavond 1 september hopen Anneke en Mambu van Stichting Manneka een presentatieavond te geven. Zij zullen onder andere vertellen over het werk wat ze gedaan hebben rondom de Ebola uitbraak in Liberia. Zo zullen zij ook laten zien wat er met het geld is gedaan wat u heeft bijgedragen via de gehouden collecte, de veiling van de schilderijen van de startdag, het kopen van de paaseieren en de gift van de Rommelschuur. Ze zijn erg dankbaar dat u hen hierdoor in de gelegenheid heeft gesteld een wezenlijk verschil te maken in de Ebola preventie. Komt u ook om hun indrukwekkende verhalen te horen? De avond start om 20.00 uur in De Lichtkring.
KerkinActieWerkgroep

De Rommelschuur (hulp gezocht!)

Op zaterdag 29 augustus is de Rommelschuur open van 9.00 – 12.00 uur. Er is uitverkoop in de kledinghoek, alles mag weg voor een lage prijs!
Op zaterdag 5 september is de ophaaldag voor onze grote rommelmarkt op 26 september. We komen vanaf 9.00 uur langs bij degenen die een brief hierover in de brievenbus hebben gekregen. Natuurlijk kunnen er ook door u zelf spullen in de schuur gebracht worden. Voor de grote markt willen we weer een beroep op u doen, we hebben uw hulp hard nodig;

  • We zoeken nog 2 chauffeurs met een aanhangwagen en 2 bijrijders om op 5 september te rijden (van 9.00 – 12.00 uur) om spullen op te halen.
  • Op vrijdag 25 september gaan we bloemstukjes maken in de schuur, alle hulp is welkom.
  • Op de markt zoeken we mensen voor de koffiekraam en voor de verkoop van spullen.
  • Wie bakt voor ons cake of taart?
    We zouden het heel erg op prijs stellen als u één van deze taken op u wilt nemen.
    Reacties naar Ineke Broekhoff 0347-351444
    De activiteitencommissie

Terug naar overzicht