Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2020-33

Omzien naar elkaar

‘Kom zijn poorten binnen met een loflied (…) breng hem hulde, prijs zijn naam’. (Psalm 100:4). Na maanden van onzekerheid breekt er een tijd van rust aan. Het is vakantie. Niet iedereen is in de gelegenheid om op vakantie te gaan. Laten we in deze vakantieperiode naar elkaar blijven omzien. Heeft u behoefte aan bezoek of een gesprek neem contact op met uw vaste contactpersoon of met iemand anders uit uw wijkteam. Natuurlijk kunt u ook contact met mij opnemen.
In deze vakantieperiode gedichten van Karel Eykman, gedichten die als basis een psalm hebben. Vandaag woorden bij psalm 100 (uit: Een knipoog van U zou al helpen):

Bergop was afzien.
Ik maalde mij moeizaam naar boven
kreeg de knieën niet meer rond.
Hamerde hijgend op de pedalen
tot de top van de kale col.

Bergaf was opluchting.
Rakelings langs ravijnen
scherp gebogen door de haarspeldbocht.
Gierend uit de handremmen
ontsnapte ik de kopgroep. Zo scheurde ik zijn poort in
juichend luidop psalmen joelend
rechtop fier met armen hoog
zodat zijn logo op mijn shirt te zien was
ging ik godlof Gods hof in.

Namens de wijkteams een goede vakantietijd gewenst, Jannie van den Berg

Alle nieuwsberichten