Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-51

Beroepingswerk

Tot onze teleurstelling heeft ds. Cornelie Vreugdenhil aan ons bekend gemaakt, dat ze gekozen heeft voor de gemeente Kerk aan de Linge in Leerdam, die ook een beroep op haar heeft uitgebracht. Dat betekent voor ons, dat wij weer van voren af aan moeten beginnen. Uiteraard is dit voor de beroepingscommissie ook een teleurstelling, maar op een ingelaste vergadering, die de kerkenraad in deze week heeft belegd samen met de beroepingscommissie hebben de leden daarvan aangegeven hun werk weer op te willen pakken. En daar zijn wij allemaal erg blij mee.
Scriba Arend Niebeek

KERST SING-IN

Het bijzondere succes van de kerstmusical van 2018 smaakte naar meer. U weet het vast nog wel. Dit jaar wordt er weer gezongen, niet een hele musical, maar wel met de jeugd en met het kerstverhaal als centrale thema. Op 24 december wordt een Kerst Sing-in georganiseerd met de Schoonrewoerdse jeugd.
Er wordt druk geoefend door zangers en muzikanten. Met zang en muziek gaat het kerstverhaal vanuit het evangelie van Lucas verteld worden.
Het optreden gaat plaatsvinden op het kerkplein op 24 december van 16.30 uur tot rond 17.30 uur.
We hopen weer op dat prachtige weer van vorig jaar en uiteraard op al die ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden die komen kijken en luisteren.
Als u dit uur graag wilt zitten brengt u dan een stoel mee.
De kerstsamenkomstvoorbereidingscommissie

OPROEP!!! Kerstnachtsamenkomst

Na afloop van de kerstnachtsamenkomst willen we graag ook weer samen warme chocolademelk drinken. Wij hebben wel koude chocomel kunnen kopen en hebben daarom een vraag. Wilt u een of twee pakken mee naar huis nemen, deze warm maken en dinsdagavond in een thermoskan meebrengen? Wilt u dan ook even uw naam op de lijst zetten in de hal en de pakken meenemen? Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw medewerking en we zullen met elkaar van uw opwarmwerk oprecht genieten.
De kerstnachtsamenkomstvoorbereidingscommissie.

Boekenkar bij de Dagwinkel

Het geld dat met kleine bedragen is verzameld in het groene busje op de Boekenkar is afgelopen week weer omgezet in een forse besteding voor de kerstpakketten, die de Voedselbank al uitgedeeld heeft als u dit bericht leest. Het was weer zoveel, dat de oude getrouwe snoepjeskar weer uit de schuur bij de kerk gehaald moest worden om alles te vervoeren naar de Voedselbank in Leerdam. We willen hierbij Ad en Tineke en hun team weer bedanken voor het werk, dat zij de afgelopen 5 jaren hierdoor hebben gehad. En omdat de Rommelmarkt stopt komt er geen aanvoer van boeken meer en is het ook tijd om met de actie rond de Boekenkar te stoppen.
Arend Niebeek – Boekenschuur

De Rommelschuur

Wat was het een gezellige drukte op de Kerstmarkt van vorige week. De bloemstukjes waren prachtig en ook snel uitverkocht. In het kerstschuurtje werden ook goede zaken gedaan. We konden genieten van heerlijk gebak, erwtensoep en broodjes hamburger. Het intekenvel heeft de volgende prijswinnaars opgeleverd: Marian van de Water (bloemstuk), Tirza de Jong (boodschappenmand), Marie Kers (theepakket), Truus Bonouvrié (wijnstandaard). Iedereen bedankt voor de hulp en voor de aanwezigheid. Het was onze laatste kerstmarkt. Gelukkig hebben we voor alle kerstartikelen die we overhielden een goede bestemming gevonden. Een Stichting uit Lexmond die zich inzet voor arme gezinnen uit Roemenië heeft het meeste meegenomen. In Roemenië worden er ook steeds meer kringloopwinkeltjes opgezet en zij kunnen dat dus goed gebruiken. Op zaterdag 28 december zijn we weer open van 9.00 – 12.00 uur. In het nieuwe jaar zijn we nog open op 11 en 25 januari en 8 februari. Commissie De Rommelschuur

Alle nieuwsberichten