Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-19

H.A. collecte

De collecte bij het heilig avondmaal is bestemd voor het plaatselijk jeugdwerk, zodat ook de jeugd gestimuleerd mag worden in het geloof.
De Diaconie

Samenkomst over de Heilige Geest

Aanstaande woensdag is het zover: de lang verwachte avond over de Persoon en het werk van de Heilige Geest! We zien er met grote verwachting naar uit! Uiteraard hopen we dat u ook aanwezig zal zijn en gezegend zal worden! Aangezien de Heilige Geest ook duidelijk werkzaam is in het pastoraat willen we ook alle pastorale werkers nadrukkelijk uitnodigen. De koffie staat klaar om 19.45 uur en we starten om 20.00 uur in De Lichtkring.
Jannie van den Berg en Jan van Beuzekom

Koor Zout

Koor Zout verleent op zaterdag 25 mei 2019 medewerking aan een Zomeravondconcert wat door het Chr. Gem. Zangvereniging Laudate Dominum uit Zijderveld wordt georganiseerd in “De Krooshof” te Zijderveld. De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De entreeprijs is € 5.00 en voor kinderen tot 12 jaar € 2,50.
Ons koor wordt begeleid door onze nieuwe dirigent, Alexander Prins, welke sinds 18 februari onze nieuwe dirigent is. Alexander dirigeert naast ons koor, nog vier andere koren. Het koor Laudate Dominum staat onder leiding van Reijco Roseboom.

Flashback jeugdkamp-weekend !!

Wat hebben we een geweldig clubkampweekend met elkaar beleefd in Schaijk. We hebben leuke bosspellen gedaan, leuke circusacts neergezet tijdens de bonte avond en diep nagedacht over onze eigen talenten. Van dit clubkampweekend zijn weer heel veel foto’s en filmpjes gemaakt. Deze willen we met elkaar gaan terugkijken in ons eigen jeugdhonk op zondag 19 mei na de kerkdienst (ongeveer 11.30 uur). Ook de gemeenteleden zijn van harte welkom om de verhalen te horen en foto’s te bekijken.
Namens de clubleiding

Senioren

Donderdag 23 mei a.s. is alweer de laatste seniorenmiddag van dit seizoen. We sluiten af met een uitstapje(vaartocht bij Oud Heusden en aansluitend een maaltijd). Veel hebben zich al opgegeven. Heeft u zich al opgegeven voor deelname? Dat kan nog tot en met a.s. maandag 13 mei bij een van de commissieleden of op de lijst die in De Lichtkring ligt.
De commissie

Alle nieuwsberichten