Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-05

Mededeling van de kerkelijk werker

Afgelopen zondag, 27 januari, ben ik als kerkelijk werker bevestigd in de Koepelkerk van Arkel. Vanaf 1 februari ga ik, naast mijn werk in Schoonrewoerd, daar twee dagen werken. Mijn werkdagen in Schoonrewoerd zullen vanaf volgende week zijn: maandag en donderdag. Ik ben altijd bereikbaar via mijn e-mail en voor noodgevallen kunt u mij bellen.

De Rommelschuur

Op zaterdag 9 februari is De Rommelschuur open van 9.00 – 12.00 uur. In Schoonrewoerd zijn de voorbereidingen voor de feestweek in volle gang. Misschien is er bij ons wel iets te vinden voor de versiering van uw straat. Kom gerust eens kijken!
Commissie De Rommelschuur

Koekactie Koor ZOUT

Op zaterdag 9 februari 2019 komen leden van het koor Zout bij u (in Schoonrewoerd en Zijderveld) langs om hun jaarlijkse koekactie te houden. Steunt u ons koor door stroopwafels en/of kruidkoeken te kopen. De verkoopprijs voor stroopwafels is € 2,50 (3 voor € 7,00) en de prijs voor kruidkoeken is € 3,50 (3 voor € 10,00). Of u kunt ook combineren: 2 pakjes stroopwafels en 1 kruidkoek voor € 7,50. Mocht u niet thuis zijn en toch willen reserveren, dan kan dit bij José Zijderveld.
Bert Bos

Alle nieuwsberichten